Prijava

Vaša prijava

VIDEO ERIC & Ivana Kindl spojili generacije kroz ljubav prema R’n’B notama

['eric', 'feel you close', 'ivana kindl', 'single', 'spot']

Jedna od trenutačno najemitiranijih pjesama u domaćem eteru, „Feel You Close“ u izvedbi Erica i Ivane Kindl, dobila je prateći video! „Mislim da smo spotom uspjeli pogoditi atmosferu pjesme kao i neke bitne detalje iz teksta pjesme“, izjavio je ERIC koji autorski potpisuje pjesmu

„Spot donosi mističnu atmosferu, vizualno prenosi čežnju i nostalgiju o kojoj pjesma govori“, uvlači nas u radnju Ivana Kindl.

Redatelj spota je Tomislav Horvatinović (NEXUS produkcija), izvršni producent Marko Horvat (također NEXUS produkcija), a odlične kadrove snimio je Patrik Ivačić, student odsjeka snimanja na Akademiji dramske umjetnosti. Dizajn rasvjete potpisuje Tomislav Jurenec / JURAlight, dok su vrijedan dio tima bili i asistenti produkcije Robert Kašić i Dino Šef koji potpisuje i fotografije nastale „iza scene“. Ivan Friščić zaslužan je za styling dok su se za šminku i frizure pobrinule Laura Mjeda, Ivana Šipek i Ivana Kindl.

Iz kreativnog tima Nexus produkcije ističu kako je snimanje trajalo gotovo maratonski, no da su same pripreme trajale još duže. Nakon što su se uskladili svi termini i osigurale željene lokacije (Koprivnička Sinagoga – Kulturni centar prim.dr. Krešimir Švarc i Dom mladih Koprivnica), organizirana ekipa upustila se u ostvarivanje ideje: „Kombinacijom rasvjete i kadriranja dobili smo dinamiku koja odgovara pjesmi i završni proizvod izgleda svjetski, baš kako pjesma zaslužuje“.

„Snimanje je potrajalo do jutra, pomalo smo i promrzli, no uz poticajnu energiju vrijeme je proletjelo“, zadovoljno je potvrdila Ivana Kindl, na što ERIC zaključno dodaje kako je bio užitak raditi s već uigranim timom te da je posebno sretan što su i ovog puta svi i više nego zadovoljni finalnim rezultatom.

 

Objava VIDEO ERIC & Ivana Kindl spojili generacije kroz ljubav prema R’n’B notama pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Projekt „Daroviti i marljivi“