Prijava

Vaša prijava

Nizanje uspjeha ne staje, gorički maratonci preuzeli ekipno vodstvo na Zimskoj trail ligi!

['maratonklub velika gorica']

Ekipa Maraton kluba Velika Gorica dočekat će Novu godinu na prvom mjestu Samoborske zimske trail lige nakon što su velikogorički trkači osvojili najviše bodova u 5. kolu lige, održanom protekle subote, te također napredovali do prvog mjesta u ukupnom poretku nakon pet kola. Subotnja utrka, održana u Samoborskom gorju uz lagano padanje snijega i temperaturu oko nule, bila je posljednja ove godine, a liga se nastavlja 7. siječnja 2023.

U petom kolu najbolji pojedinačni rezultat postigla je Vedrana Janjić, pobijedivši u ženskoj kategoriji na dugoj stazi od 15 kilometara. Jasna Mikulić bila je treća među ženama, isto kao Matej Janjić u muškoj konkurenciji. Na dugoj stazi još su trčali Hrvoje Mikulić (10. mjesto) i Marijan Malčević (14. mjesto), dok su na kratkoj stazi od 8 kilometara naš Klub predstavljali Kristina TerzićGoran Novak i Nedjeljko Babić.

Marijan nam prenosi dio svojih dojmova: “Ja sam danas istrčao svoj novi rekord na stazi od 15 i nešto sitno km, dvije minute brže od starog PB-ja, baš mi je pasala temperatura oko nule, sitni snjegić kaj je padao, a na stazi naravno nije falilo blata i bljuzge.”.

Čestitamo svim aktivnim članovima na super rezultatima! Slijedi kratki predah za božićne i novogodišnje praznike, pa onda lagani uvod u novu atletsku sezonu.

Objava Nizanje uspjeha ne staje, gorički maratonci preuzeli ekipno vodstvo na Zimskoj trail ligi! pojavila se prvi puta na V'Gradu.