Prijava

Vaša prijava

Novi detalji nesreće kod Okuja, vozač koji je usmrtio pješaka (61) prošao bez ozljeda

['nesreća', 'promet']

Ranije smo vas obavijestili o tragičnoj prometnoj nesreći koja se dogodila u petak, 16. prosinca, u kojoj je na mjestu događaja smrtno stradao 61-godišnji pješak. Iz Policijske postaje Velika Gorica jutros su nas obavijestili o povećanju broja prometnih nesreća, a posebice onih sa smrtnom posljedicom, ali i o novim detaljima prometne nesreće kod Okuja.

Kako je već poznato, zbog neprilagođene brzine i utjecaja alkohola, vozač 1971. godišta naletio je na pješaka koji je bio 1962. godište te ga tom prilikom na mjestu događaja usmrtio. Iz policije nas obavještavaju o stanju vozača koji je prouzročio prometnu nesreću navodeći kako nije zadobio tjelesne ozljede te da je prilikom nesreće bio vezan sigurnosnim pojasom, što je vrlo vjerojatno i uzrok njegove sigurnosti u situaciji.

Podsjetimo još jednom, policija je shodno porastu broja smrtno stradalih najavila pojačan nadzor ponašanja u prometu svih skupina sudionika, a ujedno moli građane za suradnju, strpljivost, povećan oprez i pridržavanje prometnih propisa, dok će protiv svih koji se ne ponašaju sukladno zakonskim propisima, poduzimati propisane represivne mjere.

 

Objava Novi detalji nesreće kod Okuja, vozač koji je usmrtio pješaka (61) prošao bez ozljeda pojavila se prvi puta na V'Gradu.