Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Ponos, sreća i ljubav popratili doček Brozovića i Budimira, Goričani bili oduševljeni!

['ante budimir', 'doček vatrenih', 'marcelo brozović']

Nakon dočeka na Trgu bana Jelačića, Velikogoričani su sinoć dočekali svoje sugrađane, Marcela Brozovića i Antu Budimira ispred Muzeja Turopolja u 20 sati. Gomila euforije, oduševljenja, dobrog raspoloženja popraćena bakljama i vatrometom apsolutno je oduševila okupljene, no ipak najveće oduševljenje jasno se vidjelo pri dolasku Vatrenih na pozornicu.

Naše brončane dečke svečano je pozdravio i prigodno darivao gradonačelnik Krešimir Ačkar uz svoje suradnike, a Vatrenima je na poklon uručena originalni dres s motivima Velike Gorice te, naravno, neizbježna turopoljska podgutnica kao jedan od najljepših suvenira našega kraja.

Uz voditelje, gradonačelnika i ostalih, mikrofona su se primili Brozović i Budimir zahvaljujući publici na velikoj potpori i na sinoćnjem dolasku unatoč poprilično niskim temperaturama. Riječi zahvale popratila je i dobra pjesma, a Marcelo je, kako to on najbolje zna, bio zadužen za nasmijavanje publike svojim šaljivim komentarima.

Velikogoričane, prije i poslije dolaska Vatrenih, sinoć su zabavljali Lajbeki i Kingsi, a za podizanje atmosfere na sam vrhunac, neizbježni su bili i Thompsonovi hitovi.

 

Objava FOTO/VIDEO Ponos, sreća i ljubav popratili doček Brozovića i Budimira, Goričani bili oduševljeni! pojavila se prvi puta na V'Gradu.