Prijava

Vaša prijava

FOTO Za svaku pohvalu! Čičanke okitile Novo Čiče, a onda napravile i donirale kolače, potrepštine

['Božić', 'društvo žena novo čiče', 'novo čiće']

Članice Društva žena Novo Čiče ovih dana vrijedno su radile i obavljale nekoliko aktivnosti za dobrobit cijele zajednice. Najljepše doba godine iskoristile su kako bi ga učinile još ljepšim, te što je najbitnije, ljepšim čak i za one koji nemaju životne uvjete za veseliti se.

Društvo žena Novo Čiče

Unatoč hladnoći i niskim temperaturama, sunčanu, ali hladnu nedjelju iskoristile su kako bi složile paketiće za potrebite mještane, a potom su i okotile bor u sjedištu mjesta, pripremile pakete za Crveni križ, ukrasile prostor ispred crkve, okitile sjenicu kod crkve Sv. Ivana Krstitelja u Novom Čiču.

Društvo žena Novo Čiče

Ukrase koje su postavljale duž Novog Čiča kreativno i marljivo također su izradile same, a potrepštine koje su donirale potrebitima, teško je bilo ‘utovariti’ u jedan automobil.

Društvo žena Novo Čiče

Uz sve to, uspjele su pripremiti i kolačiće koje su onda donirale za štićenike obiteljskog doma, no prije svega, kako poručuju, napunile su svoja srca ljubavlju i toplinom, što je zasigurno glavni motiv koji ih vodi u brojnim humanitarnim aktivnostima koje rade za svoje mještane. Svaka čast Društvu žena Novo Čiče!

 

Objava FOTO Za svaku pohvalu! Čičanke okitile Novo Čiče, a onda napravile i donirale kolače, potrepštine pojavila se prvi puta na V'Gradu.