Prijava

Vaša prijava

Napravi predivnu božićnu fotku s ljubimcem, a ujedno doniraj za napuštene životinjice

['gkm', 'Gorički klub mladih', 'lepas', 'ljubimci', 'udruga za napuštenje životinje']

Večeras je savršena prilika za napraviti predivnu božićnu fotku s vašim kućnim ljubimcem! Dovedite svoje psiće, mace, papige, ribice ili koju god životinjicu koja vam predstavlja najboljeg prijatelja i ovjekovječite slatki i predivan trenutak. Ekipa Goričkog kluba mladih pobrinut će se za božićne rekvizite i ukrase, naravno kako bi vaša fotka bila apsolutno legendarna, a na vama je samo da dođete i humanitarno djelujete.

Fotkanje s vašim ljubimcima bit će u prostoriji Goričkog kluba mladih, Dom kulture Galženica (2. kat) danas, 20. prosinca, od 17 do 19 sati, a sva sredstva prikupljena od fotografiranja donirat će se udruzi za napuštene životinje LePas.

-Cilj ove akcije je da podignemo svijest o brizi o kućnim ljubimcima i udomljavanju, a usput i prikupimo novčane donacije koje bi išle za rad udruge koja se nalazi u Velikoj Gorici. Udruga LePas projekt je pokrenut 11. rujna 2020. godine s ciljem pomoći napuštenim, nezbrinutim, ozlijeđenim i zlostavljanim životinjama, rekla nam je voditeljica kluba Saraja Kajgana Raga. Dođite!

 

Objava Napravi predivnu božićnu fotku s ljubimcem, a ujedno doniraj za napuštene životinjice pojavila se prvi puta na V'Gradu.