Prijava

Vaša prijava

FOTO Oni su budućnost našeg grada, goričkim studentima Grad uručio godišnje stipendije

['Grad Velika Gorica', 'stipendija', 'stipendije', 'studenti', 'Velika Gorica']

Nakon svečane dodjele stipendija velikogoričkim učenicima, u prostorijama Pučkog otvorenog učilišta uručene su stipendije i velikogoričkim studentima. Svojim upornim radom i trudom, ali i prijavom na otvoren poziv za dodjelu stipendija, studenti su ostvariti pravo na godišnju stipendiju koju će, vjeruje gradonačelnik, iskoristiti na obrazovanje.

Studentima je ovime osigurana stipendija od tisuću kuna mjesečno. Gradonačelnik Krešimir Ačkar podsjetio je na brojen pogodnosti koje Grad osigurava kada je u pitanju obrazovanje, ali i izgradnja i otvaranje novih dječjih vrtića koji su sve potrebitiji u našem gradu kojeg naseljava sve veći broj mladih obitelji.

-Budućnost našeg grada ovisi isključivo o vama. Na tom cijelom putu obrazovanja kao Grad ćemo vam uvijek pružiti punu podršku. Vrata našeg odjela i mojeg ureda uvijek su vam otvorena za sva pitanja i potrebe koje imate. Osigurali smo čak i višak novaca koji je potreban za vaše obrazovanje, ali potrebna nam je i povrtna informacija u vezi svega onoga što vam predstavlja probleme, govori Ačkar pozivajući studente na kontinuiranu komunikaciju i njegovanje obostranog odnosa.

-Ovo mi je već četvrta stipendija od strane Grada, na čemu se želim zahvaliti. Zaista je velika podrška, posebice oko ispita, ali i u obitelji, pogotovo onima tko ima više članova u obitelji, govori nam mladi Velikogoričanin Antonio Bradić koji trenutno studira  na petoj godini na Fakultetu elektrotehnike i računarstva.

Objava FOTO Oni su budućnost našeg grada, goričkim studentima Grad uručio godišnje stipendije pojavila se prvi puta na V'Gradu.