Prijava

Vaša prijava

FOTO Djed Mraz poklonima razveselio male školarce u Gornjem Hruševcu i Kravarskom

['Božić', 'Djed Mraz', 'Kravarsko', 'Udruga mladih Kravarsko']

Nakon Humanitarnog Adventa u Kravarskom koji je oduševio i okupio velik broj mještana, iz Udruge mladih Kravarsko na šaljiv način obavijestili su kako se Djedica ‘bacio’ u još jednu akciju na našim bregima.

Udruga mladih Kravarsko

Kako kažu, Djedu Mrazu pokvarile su se saonice, pa je ostao malo duže no što je to planirao. Nakon obilaska Adventa, jučer je razveselio male školarce iz Područne škole Slavka Kolara Donji Hruševec i Osnovne škole Slavka Kolara Kravarsko te ih u kratkoj pauzi od nastave prigodno darivao slatkišima.

Udruga mladih Kravarsko

-Nama se čini da se ovom gospodinu Djedu Mrazu svidjelo u Kravarskom, pa eto njega opet u akciji po našim bregima Djedica je imao problema sa saonicama pa su mu u pomoć uskočili članovi Udruge mladih Kravarsko te zajedno s njim posjetili PŠ Slavka Kolara Donji Hruševec i OŠ Slavka Kolara Kravarsko, govore mladih iz Kravarskog i dodaju kako ne moraju ni reći koliko su djeca bila radosna kada su vidjela Djedicu s vrećom punom slatkiša.

Udruga mladih Kravarsko

Nakon darivanja i druženja s malim školarcima, Djed Mraz obišao je školu i fotografirao se s djelatnicima škole, ali i dječicom koja su htjela imati uspomenu na ovaj lijep događaj u njihovom kraju.

Objava FOTO Djed Mraz poklonima razveselio male školarce u Gornjem Hruševcu i Kravarskom pojavila se prvi puta na V'Gradu.