Prijava

Vaša prijava

VG Legacy pripremio sto paketa za čak sto goričkih obitelji, bravo!

['doniranje', 'Humanitarna akcija', 'robin food', 'vg legacy']

Nerijetko vas obavještavamo o brojnim akcijama velikih humanitaraca iz VG Legacyja. Od raznih humanitarnih manifestacija, jednodnevnih ili višednevnih akcija prikupljanja, pa sve do prve socijalne trgovine ‘Robin Food’, samo je mali dio onoga što ovi Velikogoričani čine za najpotrebitije, one male, ali i one velike.

Blagdansko vrijeme posebno je lijepo svima onima koji ga mogu provesti uz obitelj, u toplini doma i sa sigurnošću da će imati što postaviti na blagdanski stol, ali i posebno teško onima koji nemaju jednake uvjete. Kako sada, u vrijeme Božića, tako i inače, VG Legacy vodi računa da i potrebite obitelji ne ostanu gladne, da budu na toplom te da osmjesi ne nestanu s njihovih lica, a posebice u ovim izazovnim vremenima.

VG Legacy

Humanitarci su pripremili čak sto paketa koji će otići u ruke sto obitelji ili samca, a sve to zahvaljujući donatorima i velikim srcima koja Velikogoričani pokazuju iznova.

-Sto božićnih paketa ljudi dragi, sto potrebitih obitelji i samaca će zahvaljujući vama imati Božić. Neka vam se stostruko vrati u pravim vrijednostima, zdravlju i ljubavi, zahvaljuju humanitarci i najavljuju već sljedeće darivanje novim paketima odmah iza Nove godine.

Objava VG Legacy pripremio sto paketa za čak sto goričkih obitelji, bravo! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


OBAVIJEST