Prijava

Vaša prijava

Večeras na Adventu: Druženje s Djedicom, SOBovanje karaokama i After work party na velikoj pozornici

['advent u gorici', 'after work party', 'radio banovina']

Danas je zadnji dan kada se u ovogodišnjem Božićnom selu možete družiti i slikati s Djedicom, zato ne razmišljajte puno i dovedite svoje mališane na omiljenu goričku lokaciju ovih blagdana, u Božićno selo!
Uz druženje s Djedom, danas se organizira SOBovanje karaokama, pregršt igre i zabave kao i pisanje pisma Djedu Božićnjaku.
-I ne zaboravite, u selu podržavamo i male šape! Svakodnevno možete kupiti vilenjačke kape, a sav prihod od kupovine ide kao prilog humanitarki portala Shappa gdje možete udomiti hrabre šapice, poručuju iz Turističke zajednice grada Velike Gorice i pozivaju vas da posjetite Advent u Gorici.
Detaljan raspored programa za danas je sljedeći:
  • 16-20 h : Igramo se cijeli dan/ Pisanje pisma Djedu Božićnjaku
  • 17-20h : SOBovanje karaokama – SOBni pjev i rika SOBova
  • 18-20 h : Slikanje s Djedom Božićnjakom i dijeljenje poklona

 

Dok su malci na igraonici, vi se opustite uz dobru glazbu i kuhano vino

Nakon što ostavite svoje mališane na zanimljivi igraonicama i radionicama, pridružite se ekipi iz naše redakcije jer  danas od 16 sati možete posjetite i After work party powered by Radio Banovina povodom kojih na veliku pozornicu dolaze Turopoljski Mužikaši, HAKUD Glinska tamburica i KUD Gređani! Više o svemu ovdje.

Objava Večeras na Adventu: Druženje s Djedicom, SOBovanje karaokama i After work party na velikoj pozornici pojavila se prvi puta na V'Gradu.