Prijava

Vaša prijava

Božićno doba članice Društva žena Buševec ispunile na najljepši način, potpomogle 20-ak obitelji u potrebi

['buševec', 'Društvo žena Buševec', 'humanitarne akcije']

Vrijeme topline, ljubavi, blagostanja i darivanja Društvo žena Buševec iskoristilo je kako bi pripomoglo i zbrinulo one najpotrebitije. Kako to rade tijekom cijele godine, učinile su brojna humanitarna djela, a među njima je i prikupljanje za dvadesetak obitelji sa šireg područja Velike Gorice i okolnih naselja.

Kako nam govori predsjednica Društva Lidija Rožić, u prethodna dva tjedna, javili su se brojni donatori koji su svojim potrebitim sumještanima poklanjali razne potrepštine, hranu, ali i pokoji namještaj koji će obiteljima barem približno olakšati teške situacije u kojima se nalaze.

Uz brojne prehrambene i higijenske namirnice i kućne potrepštine, donatori su obiteljima poklonili obuću, odjeću, igračke, školski pribor, a sve je proslijeđeno obiteljima sa više djece u Turopolje, Vukovinu, Rakitovec, Posavinu Podvornicu, Brežane Lekeničke i Lekenik. No donacijama tu nije kraj jer je donator, koji je htio ostati anoniman, donirao i kombinirani štednjak u vrijednosti od 2.000,00 kuna. Uz to, od prikupljenih sredstava Društvo je kupilo usisavač, a svi aparati proslijeđeni su obitelji u teškoj financijskoj situaciji.

-Svi su bili sretni, zadovoljni i zahvalni, a nama su srca opet puna, poručuju iz Društva žena Buševec uz veliku zahvalu svim donatorima čija imena možete vidjeti na službenom Facebook profilu Društva.

Društvo žena sa svojim humanitarnim akcijama bez predaha nastavlja dalje, a tijekom blagdana, uz pomoć koju su uručile brojnim obiteljima, žele svima Božić i blagdane ispunjene ljubavlju i toplinom.

 

 

Objava Božićno doba članice Društva žena Buševec ispunile na najljepši način, potpomogle 20-ak obitelji u potrebi pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Bodrimo naše Vatrene