Prijava

Vaša prijava

VIDEO Uz ‘Turopoljske mužikaše’ i HAKUD-ovce s Banovine, brojni Goričani zaplesali na Adventu

['advent u gorici', 'after work party by radio banovina', 'banovina', 'FOLKLOR', 'folkloraši banovine', 'turopoljski mužikaši']

Sinoć je na Adventu u Gorici, uz Turopoljske mužikaše, HAKUD Glinska tamburica i KUD “Seljačka sloga” Gređani, održan drugi After work party powered by Radio Banovina. Uz različit glazbeni ukus, mnogi su se pridružili kako bi podržali naše folkloraše i KUD-ove s područja Banovine, a unatoč niskim temperaturama, svi su plesali i uživali u svakom trenutku uoči blagdanima.

Veselu atmosferu ispred Muzeja Turopolja dodatno smo ‘začinili’ finim kuhanim vinom u kojem su uživali brojni posjetitelji, a svoje oduševljenje s nama su podijelili i HAKUD-ovci koji su poručili da im je ovo predivna prilika za predstaviti ljepote svoje svojeg kraja, a ujedno se podružiti s mnogim posjetiteljima. Cijeli događaj možete pogledati i pušem našeg sinoćnjeg videa.

 

 

 

Objava VIDEO Uz ‘Turopoljske mužikaše’ i HAKUD-ovce s Banovine, brojni Goričani zaplesali na Adventu pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Božićna priredba