Prijava

Vaša prijava

Nakon vikenda punog “brzih i žestokih” na goričkim prometnicama, policija najavljuje novu akciju

['nadzor prometa', 'policija', 'promet', 'vikend akcija']

Tijekom prethodnog vikenda gorička policija zabilježila je brojne prekršaje od kojih je najviše vozača, njih 20, kažnjeno zbog prekoračenja brzine te još petero zbog nekorištenja sigurnosnog pojasa, a već ovog vikenda iz PU zagrebačke stigla je još jedna najava pojačanog nadzora vozača.

Podsjetimo, prošlog vikenda za volanom je zaustavljen i tek punoljetni vozač koji je vozio sa 1,69 promila, a sve rezultate prošle akcije možete pogledati ovdje.

Novu akciju policija će provoditi, od 13. do 16. siječnja 2023. godine na području Policijske uprave zagrebačke, a time će se akcija „Alkohol i droge“ i „Brzina“ provesti i na području našeg grada.

-Akcije se provode s ciljem povećanja sigurnosti na cestama. Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja kao što su nepropisno kretanje kolnikom, nepoštivanje prednosti prolaska, nepropisno pretjecanje, prekršaji vozača prema pješacima, nepropisna uporaba mobitela u vožnji i drugi prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća, poručuju iz PU zagrebačke.

Objava Nakon vikenda punog “brzih i žestokih” na goričkim prometnicama, policija najavljuje novu akciju pojavila se prvi puta na V'Gradu.