Prijava

Vaša prijava

Kako i zašto izvoziti, gdje pronaći poslovne partnere? Odgovore saznajte na Izvoznoj radionici

['vegora']

MINGOR i HAMAG-BICRO pozivaju sve poduzetnike, postojeće i potencijalne izvoznike,  na Izvoznu radionicu za poduzetnike s područja Zagrebačke županije koja će se održati u srijedu, 18. siječnja, od 9.00 do 14.00 sati u Pučkom otvorenom učilištu (vijećnica).

Izvozna radionica je namijenjena svim postojećim i potencijalnim izvoznicima, odnosno MSP iz proizvodno-prerađivačkih djelatnosti koji žele dobiti aktualne i korisne informacije na razne teme – Kako i zašto izvoziti, Gdje pronaći partnere, Kako i gdje se financirati? Na radionici će biti predstavljena i uspješna izvozna priča s područja Zagrebačke županije – tvrtka Geolux.d.o.o. koja se bavi proizvodnjom i prodajom visokotehnoloških proizvoda.

Predavanja će održati stručnjaci iz Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja, Ministarstva vanjskih i europskih poslova, Ministarstva financija – Carinska uprava, Hamag Bicro-a, HBOR-a te udruge Hrvatski izvoznici.

Izvozne radionice provodit će se tijekom cijele 2023. godine u svim županijama Republike Hrvatske, u organizaciji Ministarstva gospodarstva i održivog razvoja te uz suorganizaciju Hrvatske agencije za malo gospodarstvo, inovacije i investicije.

Objava Kako i zašto izvoziti, gdje pronaći poslovne partnere? Odgovore saznajte na Izvoznoj radionici pojavila se prvi puta na V'Gradu.