Prijava

Vaša prijava

114. turopoljski fašnik stiže u grad, početkom veljače u Velikoj Gorici počinje karneval!

['114. turopoljski fašnik', 'Fašnik', 'karneval', 'turopoljski fašnik']

Nakon prosinca punog događanja, božićnih i novogodišnjih proslava, vrijeme je da Veliku Goricu ispune ples, šala, buka, maskirana lica velikih i malih sugrađana te neizostavan bogat zabavni program. I ove godine uz mnogobrojne slasne krafne i još više odličnih maski, slavit ćemo 114. turopoljski fašnik!

Vrijeme karnevala i fašničkih ludorija, savršena je prilika da se opustite i maskirate u ono što ste oduvijek željeli postati ili jednostavno, bez određenog značaja, mašti date na volju i odaberete zabavni kostim u koji ćete se prerušiti.

Velika Gorica ponovno će ugostiti brojne maškare i fašničke skupine, a turopoljski fašnik u našem gradu trajat će od 3. do 21. veljače!

Više informacija o programu, kao i kako se prijaviti u povorku, donosimo vam uskoro! Sve detalje uskoro možete pratiti i na stranici Turističke zajednice grada Velike Gorice ili putem facebook stranice Turopoljski fašnik.

 

Objava 114. turopoljski fašnik stiže u grad, početkom veljače u Velikoj Gorici počinje karneval! pojavila se prvi puta na V'Gradu.