Prijava

Vaša prijava

“Ovdje radi moj tata” novi je prometni znak na relaciji Zagreb-Sisak koji poziva vozače na odgovornost

['autocesta zagreb-sisak', 'natpis', 'promet', 'prometni znakovi']

Sve je češća pojava da se inovativnim i zanimljivim prometnim znakovima vozače poziva na pojačan oprez kada je promet u pitanju. Tvrtka Colas pokrenula je kampanju kojom na drugačiji način poziva vozače na pažnju i sigurnost u prometu.

Neposredno uz prometnicu na relaciji Zagreb – Sisak postavljeni su prometni znakovi koji natpisom “Ovdje radi moj tata” nastoje osvijestiti vozače.

Foto Colas

-Sigurnost na radu i očuvanje zdravlja radnika spadaju u naše svakodnevne prioritete te predstavljaju temeljne vrijednosti Colas Grupe. Nažalost, unatoč svim naporima i preventivnim postupcima, događaju se i nesreće sa smrtnim posljedicama.

S obzirom na očiglednu ugroženost naših radnika koji sudjeluju u gradnji i obnovi prometnica, Colas je pokrenuo kampanju sigurnosti s ciljem povećanja svijesti učesnika u prometu, kako bi se smanjili rizici stradavanja i radna okolina učinila sigurnijom, poručuju iz kompanije koja je odgovorna za prometne znakove koji na simpatičan način pozivaju na povećan oprez.

 

Objava “Ovdje radi moj tata” novi je prometni znak na relaciji Zagreb-Sisak koji poziva vozače na odgovornost pojavila se prvi puta na V'Gradu.