Prijava

Vaša prijava

Ante Radoš novi je igrač NK Mraclina

['4. NL', 'mraclin', 'nogomet']

Iako je sportski direktor NK Mraclina Luka Cvetnić uoči Nove godine, prilikom predstavljanja novog trenera Gorana Jelavića najavio i neka igračka pojačanja, imena tada još nisu bila dostupna. No, sada kad je sve dogovoreno, gospodin Cvetnić javio je i o kojem se to igraču radi:

Ante Radoš, igrač NK Kurilovca pojačao je redove Mraclina i sigurno donio veću sigurnost u obrambene redove, iako je Luka Cvetnić rekao da može igrati i u veznom redu. No, odluku o tome prepustit ćemo treneru Jelaviću koji je tako u svlačionicu dobio još jednog igrača kojeg je uz Igora Hajduka i Krešimira Budimira trenirao u NK Gradićima.

Kao zanimljivost, sportski je direktor Mraclina spomenuo godinu 2005. kada je Ante Radoš zajedno sa Draženom Dandićem igrao u selekciji NS Velika Gorica (generacija 1990/91.) i koja je osvojila 2. mjesto na turniru u Medulinu.

I Mraclinci, a i mi sigurni smo da će Radoš svojim iskustvom doprinijeti još boljim rezultatima NK Mraclina u narednoj sezoni. A u protekloj polusezoni Ante Radoš je za NK Kurilovec, člana 3. NL Centar odigrao 10 utakmica, od čega 7 u početnoj postavi.

 

Foto: Luka Cvetnić, NK Mraclin

Objava Ante Radoš novi je igrač NK Mraclina pojavila se prvi puta na V'Gradu.