Prijava

Vaša prijava

NK Kupa iz Pokupskog održala redovnu izvještajnu skupštinu

['kupa', 'Pokupsko', 'skupština']

Nakon održane skupštine NK Kupe iz Pokupskog javio nam se tajnik, gospodin Danijel Pek i ukratko izvijestio o provedenoj skupštini.

Ovogodišnja skupština održana je u Lovačkoj kući u Pokupskom, u subotu, 14. siječnja 2023. godine. Skupštinu je otvorio i vodio predsjednik kluba, gospodin Vlado Pejak, a uz njega u radnom su predsjedništvu bili i Ivan Čunović te već spomenuti Danijel Pek.

Kako je rekao predsjednik Pejak, klub je u drugoj sezoni igranja u Jedinstvenoj županijskoj ligi uspio zadovoljiti uvjete za natjecanje na svom terenu u Pokupskom, na čemu se zahvalio načelniku Općine Pokupsko gospodinu Božidaru Škrinjariću, ali i svim udrugama s kojima klub ima izvrsne odnose. Od planova za narednu godinu mandata, predsjednik je naglasio postavljanje klupa i izgradnju nadstrešnice za gledatelje te nabavu opreme za selekcije u redovnim natjecanjima (mlađi pioniri, juniori i seniori), dok je financijski plan “težak” 21 tisuću €.

Miroslav Lukinić, trener seniorske ekipe Kupe naglasio je da je zadovoljan proteklom polusezonom te da smatra da je oslanjanje na igrače sa svojeg područja garancija budućnosti kluba. Istaknuo je da je ovaj povijesni uspjeh Kupe zajedničko djelo igrača, navijača, vodećih ljudi Općine Pokupsko i svih njenih udruga.

Nakon diskusije svi izvještaji za proteklu godinu su jednoglasno prihvaćeni, isto kao i planovi za narednu godinu.

Skupštini su u svojstvu gostiju nazočili i predsjednik Općine Pokupsko, gospodin Božidar Škrinjarić te predstavnice Kluba žena Pokupsko, DVD Pokupsko, kao i predstavnike nogometnih klubova NK Mraclin, NK Buna i NK Turopolje.

Objava NK Kupa iz Pokupskog održala redovnu izvještajnu skupštinu pojavila se prvi puta na V'Gradu.