Prijava

Vaša prijava

Otvorene prijave za 114. Turopoljski fašnik, maskirajte se i sudjelujte u velikoj povorci!

['adventsko druženje', 'Fašnik', 'mađkare']

Ove godine turopoljski fašnik sprema brojne aktualnosti i bogat program koji počinje već početkom veljače. Tradicionalna fašnička povorka ove godine odvijat će se kroz dva vikenda, pa će tako biti održana povorka za male, ali i za velike maškare.

Male maškare bit će u subotu, 11. veljače kada će nastupiti predškolske i školske grupe, skupine, parovi i pojedinci. Već sljedeću subotu, 18. veljače našim gradom nakon dvije godine pauze napokon prolazi i velika fašnička povorka!

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane grupe i udruge da se prijave za sudjelovanje na 114. Turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na našoj web stranici. Prijave traju do 1.2. za Mali fašnik, odnosno do 8.2. za Veliku fašničku povorkuporučuju iz Turističke zajednice grada Velike Gorice i pozivaju vas da se prijavite na povorku.

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati na našu e-mail adresu tzvg@tzvg.hr ili telefon i fax 01 6222 378. Fašnička događanja započinjemo preuzimanjem ključeva u petak 3. veljače, a sve informacije možete pratiti i putem Facebook profila Turopoljski fašnik i Turistička zajednica grada Velike Gorice.

Objava Otvorene prijave za 114. Turopoljski fašnik, maskirajte se i sudjelujte u velikoj povorci! pojavila se prvi puta na V'Gradu.