Prijava

Vaša prijava

FOTO Kučki most postaje filmski set, predstavlja granicu između Ukrajine i Mađarske

['Kuče', 'kučki most']

Ovih dana pojavile su se rasprave oko toga što se to događa na Kučkom mostu. Naime, na lijevoj i desnoj strani kanala Sava-Odra, na lokaciji nam znanoj kao “Kučki most” postavljeni su policijski kontejneri. Iako su mještani počeli zbijati šale i brojne domišljate ideje, a jedna od njih bila je i kako se upravo ovdje postavlja nova schengenska granica, ipak ništa od navedenog nije točno jer su postavljeni kontejneri ovdje radi potrebe snimanja nove serije, filma ili emisije.

Foto Kuče/Turopolje

Postavljeni kontejneri privremeno će služiti za potrebe snimanja televizijske emisije/serije/filma. Kanal će predstavljati granici između Ukrajine i Mađarske, poručuju iz Mjesnog odbora Turopolje i nastavljaju u šaljivom tonu:

Za one željnih dodatnih informacija, dodajmo da su naši susjedi Kučani na ukrajinskoj strani međe a mi na mađarskoj, poručuju šaljivo.

Foto Kuče

Snimanje će biti obavljeno u noćnim satima uz kraće zastoje prometovanja preko mosta, a više informacija o filmu znat ćemo uskoro.

Objava FOTO Kučki most postaje filmski set, predstavlja granicu između Ukrajine i Mađarske pojavila se prvi puta na V'Gradu.