Prijava

Vaša prijava

Turopoljski fašnik uz zaštitni znak Spidermana i goričkog krafnoleda!

['Fašnik', 'turopoljski fašnik']

Ovogodišnji 114. Turopoljski fašnik donosi brojne inovacije koje će se, sa sigurnošću ćemo reći, moći vidjeti samo u našem gradu, našoj Velikoj Gorici.

Fašničko veselje počinje nam već 3. veljače kada će Princ Fašnik preuzeti ključeve grada, a već u subotu, 11. veljače počinje nam dječja povorka. Već sljedeću subotu iza toga, 18. veljače popratit će velika fašnička povorka, a za obje povorke stignete se prijaviti još prvi tjedan u veljači.

No ono što je nova i osvježavajuća novost jest da će zaštitni znak fašnika biti naš, mnogima već poznat, gorički Spiderman. Za ljubitelje dobre slastice tu je i gorički krafnoled, koji se prvi put, povodom fašnika, pojavljuje u našem gradu. Riječ je o spoju slasnog sladoleda i fašničke krafne, a uz odličan okus on je ujedno i pravo malo vizualno remek djelo!

Uz povorke i brojna druga događanja, glavni glazbeni program odvijat će se u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana, a svojim hitovima zabavljat će nas nekoliko domaćih bendova.

Više o cijelom fašniku pročitajte u našem prethodnom članku, i naravno, što drugo da vam kažemo nego da svakako dođete i sudjelujete u jedinstvenom fašničkom veselju!

Objava Turopoljski fašnik uz zaštitni znak Spidermana i goričkog krafnoleda! pojavila se prvi puta na V'Gradu.