Prijava

Vaša prijava

Novi ustroj Škole nogometa NK Mraclin

['mraclin', 'nogomet']

Nakon što su proteklih nekoliko godina više pozornosti posvećivali seniorskoj ekipi, kada je mlada uprava NK Mraclina na čelu sa Goranom Vukašincem i sportskim direktorom Lukom Cvetnićem uspjela u kratkom periodu doći iz 1. ŽNL do 4. NL Središte Zagreb Skupina B i postati poželjna sredina za igranje kvalitetnog seniorskog nogometa, prema objavi na stranicama kluba izgleda da je došlo vrijeme za sljedeći korak u organizaciji kluba.

Kako navode u svojoj objavi, NK Mraclin godinama vrijedno radi sa svojom djecom i mladeži, a sada će taj rad pokušati podići na još jednu višu razinu. U tom cilju je Tomislav Škrinjarić službeno imenovan voditeljem Škole nogometa NK Mraclin. Škrinjarić je profesor kineziologije, trener u klubu preko desetljeća, a prije nekoliko godina napisao je Plan i program Škole nogometa po kojem naše selekcije treniraju.

Trenutno su u klubu oformljene četiri kategorije (prstići, početnici, pioniri, juniori), a plan je od ljeta oformiti još i kategoriju kadeta. Kao i do sada naše prstiće i početnike trenirati će Marko Novaković, a novi suradnik trener bit će igrač Antonio Dadović. Pionire će i dalje voditi Tomislav Škrinjarić, a juniore Sonny Boy Dražić. U planu je da se Školi nogometa uskoro priključi i Petar Milatović.

Vjerujemo da će se rad u Školi nogometa još više razvijati, te da će nam se priključiti još veći broj djece. Osim treninga i utakmica, za djecu će biti organizirano mnogo malih iznenađenja, a prvo veće je odlazak u Tuheljske toplice krajem veljače – poručili su iz uprave kluba.

Izvor: FB NK Mraclin, arhiva V’Gradu

Objava Novi ustroj Škole nogometa NK Mraclin pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Noć muzeja !