Prijava

Vaša prijava

Podržimo ih! Učenici iz Čiča svojim radovima sudjeluju u finalima likovnog natječaja “VOLIM MLIJEKO!”

['djeca', 'dukat', 'likovni radovi', 'novo čiće', 'radovi']

U tijeku je Dukatovo 11. izdanje kreativnog likovnog natječaja “VOLIM MLIJEKO!”, a “Šuma i ja” glavna je tema likovnih radova koje izrađuju školarci. Putem radova djeca će pokazati kako vide i likovno dočaravaju svoje prijateljstvo sa šumom i šumskim svijetom te kako bismo ponovno zajedničkim snagama posadili jednu šumu.

Upravo zahvaljujući rekordnom broju pristiglih radova – čak 10.157 – ovaj zajednički projekt učenika i predškolaca, učitelja i odgajatelja i Dukata, drugu godinu zaredom rezultirat će sadnjom 10.157 sadnica stabala, ponovno u suradnji s Hrvatskim šumama, a među pristiglim radovima u same finale ušla su i dva rada učenika iz Osnovne škole Novo Čiče.

I ove godine publika odabire jednog svojeg favorita, koji će se pridružiti pobjednicima (pet radova) koje bira naš peteročlani stručni žiri. Publika može birati između 48 likovnih radova koje je stručni žiri uvrstio u uži izbor. Radovi će biti prikazani na Facebook stranici Dukata.

Svoj “like” na radove malih Čičana možete ostaviti na sljedećim linkovima:

Glasanje na Facebook stranici Dukata traje od 23. do 30. siječnja 2023. godine. Više o nagradi publike saznajte ovdje.

Objava Podržimo ih! Učenici iz Čiča svojim radovima sudjeluju u finalima likovnog natječaja “VOLIM MLIJEKO!” pojavila se prvi puta na V'Gradu.