Prijava

Vaša prijava

FOTO Počeli dugo očekivani radovi u Kurilovcu, sanira se dio Tesline ulice

['radovi', 'teslina ulica', 'VG Komunalac']

Ovih dana počeli su dugo očekivani radovi u Teslinoj ulici u Kurilovcu. Riječ je o potezu kojeg sugrađani već neko vrijeme smatraju problematičnim za prometovanje, a naalzi se između Kolareve i Kurilovečke. Naime, nepovoljni vremenski uvjeti i nedostatak asfaltiranog dijela stvarali su probleme kod odvodnje vode, što će se radovima i sanacijom, na veliko zadovoljstvo stanara i riješiti.

Radove je obišao gradonačelnik Grada Velike Gorice Krešimir Ačkar:

„Dugoočekivana rekonstrukcija Tesline ulice, nastavka Tesline ulice u duljini 270 metara za koju je uistinu bila potrebna rekonstrukcija. Dobit će svoje novo naličje. U potpunosti će biti promijenjene vodovodne cijevi, oborinska kanalizacija koja je ispod te će dobiti dva nova nogostupa i u potpunosti novi asfalt. Vrijednost radova je 335.000 eura. Želim zahvaliti sugrađanima na strpljivosti koji su živjeli dugo, pogotovo za vrijeme velikih oborina, u okolnostima koje ne zaslužuje jedan grad i građani u ovome gradu. Međutim, imamo puno takvih žarišnih točaka, ali vidjeli su svi da riješavamo jednu po jednu, da idemo s podizanjem komunalne infrastrukture stalno naprijed. Sve one točke koje nismo riješili, dat ćemo sve od sebe da u većem dijelu u narednih godinu, dvije budu završene.“

Izvođač radova je VG Komunalac koji će radove na obnovi prometnice obaviti u roku 70 dana, a sve do tada, promet na tom dijelu prometnice bit će otežan ili onemogućen, stoga se uputite obilaznim pravcima.

 

 

Objava FOTO Počeli dugo očekivani radovi u Kurilovcu, sanira se dio Tesline ulice pojavila se prvi puta na V'Gradu.