Prijava

Vaša prijava

FOTO Na igralište NK Turopoljac Kuče postavljena nova umjetna trava, koristit će ju nogometaši i mještani

['Kuče', 'NK Turopoljac Kuče', 'nogometno igralište']

Nogometno igralište u Kučama dobilo je novu umjetnu travu koja je od sada ljepša vizura cijelih Kuča, ali dakako, i ugodna promjena za nogometaše NK Turopoljac Kuče.

Prije samog postavljanja umjetne trave izvršeni su radovi na skidanju i postavljanju rubnjaka na igralištu koje je veličine cca 40×20 m, skinuti su koševi i nosači istih, iskopane rupe za drenažu i postavljen je pijesak koji je postavljen ispod umjetne trave.

-Ovo je dugogodišnja želja Mjesnog odbora Kuče i nogometaša, a ovdje je riječ o investiciji od 37 tisuća eura. Primijetili smo, gdje god smo stavili umjetnu travu, da djeca vrlo rado dolaze i igraju se na otvorenom, stoga ćemo postavljanje umjetne trave na igralištima postavljati i u budućnosti, govori gradonačelnik Krešimir Ačkar.

Gradonačelnik se ujedno osvrnuo i na ostale investicije i radove koji su tijekom prethodne godine izvršeni u Kučama, a uz igralište tu je i obnovljeni Vatrogasni dom te uređenje nogostupa. Uz uspješne radove, gradonačelnik se osvrnuo i na Aglomeraciju.

-Nećemo preuzeti niti jednu ulicu koja nije adekvatno napravljena, a nisam zadovoljan ni s time kako se te prometnice održavaju, govori Ačkar dodajući kako trenutno moli mještane i građane za još malo strpljenja jer će radovi biti uskoro završeni, nada se gradonačelnik, na zadovoljstvo svih.

Predsjednik Mjesnog odbora Kuče Stjepan Fabijančić zahvalio je Gradu Velikoj Gorici na ovakvoj investiciji i ukazanoj suradnji.

-Igralište je obloženo umjetnom travom, a kao i u ostalim mjestima to se pokazalo dobrom investicijom, što se već sada vidi i u Kučama. Još jednom želim iskazati svoje zadovoljstvo i vjerujem da će mještani biti zadovoljni, govori Fabijančić.

Danijel Zagorac, predsjednik NK Turopoljca, također je zahvalio na investiciji, a dodao je kako je igralište već u široj uporabi, kako za nogometaše Kuča tako i za djecu naselja.

-prednost ovog igrališta je kada, usred pojačanih  padalina, nastaje blato, a na umjetnoj travi nećemo imati tih problema, stoga se neće prljati ni unutarnji prostori kluba, govori nam predsjednik Nogometnog kluba.

 

Objava FOTO Na igralište NK Turopoljac Kuče postavljena nova umjetna trava, koristit će ju nogometaši i mještani pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Dan državnosti