Prijava

Vaša prijava

FOTO/VIDEO Velika Gorica postala je Fašnička Republika! Još uvijek se stignete prijaviti za veliku povorku

['114. turopoljski fašnik', 'fašnička republika', 'Fašnik', 'Princ Fašnik']

Danas smo, ispred Muzej Turopolja, bukom, smijehom i zabavom otjerali hladnu i zubatu zimu i, napokon, dočekali vrijeme kada vlada izobilje krafni, fašničkih slastica te Fašnička Republika! Princ Fašnik, uz svjou Princezu, preuzeo je ključeve grada, a uz neizostavne maskote Turopoljskog fašnika- Luka, Pajceka i Žira, predivnoj manifestaciji se pridružio i Spiderman koji će biti jedna od glavnih atrakcija malog fašnika u subotu, 11. veljače.

Sve su to, budim okom, pratili mališani iz goričkih vrtića koji su s oduševljenjem dočekali krafne, kao i proglašenje perioda kada zabava, ples, smijeh i maskiranje u omiljene likove ne prestaje! Dio odlične atmosfere možete pogledati na fotografijama i videu u nastavku.

Podsjetimo, u subotu 18. veljače našim gradom proći će Velika fašnička povorka koja će ove godine biti u sigurnim rukama voditelja i animatora, Maria Petrekovića. Ovaj svestrani radijski i TV voditelj, komičar i glumac, uz pomoć Princeze Fašnika i naših maskota (Pajceka, Luka i Žira) zasigurno će zabaviti i do suza nasmijati publiku na velikogoričkim ulicama.

Nakon što velika fašnička povorka prođe našim gradom, u šatoru u Parku dr. Franje Tuđmana slijedi pravi tulum uz DJ-a, grupu Zakon šutnje i MINEU.

Sve zainteresirane grupe i udruge još uvijek se mogu prijaviti za sudjelovanje na 114. turopoljskom fašniku putem prijavnica koje se mogu preuzeti u uredu Turističke zajednice (Trg kralja Tomislava 2) te na web stranici Turističke zajednice Velike Gorice. Prijave traju do 8.2. za Veliku fašničku povorku.

 

Objava FOTO/VIDEO Velika Gorica postala je Fašnička Republika! Još uvijek se stignete prijaviti za veliku povorku pojavila se prvi puta na V'Gradu.