Prijava

Vaša prijava

FOTO Velikogorička ekipa iz Record Teama Velika Gorica od sada je na novoj adresi!

['record team']

Ekipa iz Record Teama preselila je na novu adresu u Velikoj Gorici, a od sada sve njihove dosadašnje usluge i stanu radnu postavu možete pronaći u njihovom novom kreativnom uredu, na adresi Jurja Dobrile 22.

Nakon par godina napornog rada, sada su u svojem vlastitom uredu, na novoj lokaciji, a pored Record Teama Velika Gorica na istoj adresi možete pronaći i Weddings Record Team koji se bavi fotografiranjem, snimanjem i Photo booth-om na vjenčanjima.

Pitali smo jednog od člana tima Filipa Jakova Čačiju tko su oni zapravo i kako bi nam se ukratko predstavili:

Mi smo tim stručnjaka koji imaju zajednički interes – snimanje videa. Sa svim znanjem koje posjedujemo u snimanju, montaži i fotografiranju, stručno ćemo odraditi svaki zadatak vezan uz to. Od studijskog snimanja pa do snimanja na terenu kao što su vjenčanja. Također vodimo foto i video radionice  za sve one koji tek ulaze u svijet videa i fotografije, govori nam Čačija.

Fotografiranje i snimanje vjenčanja svim korisnicima donose u paketima u kojima možete birati želite li snimanje dronom, veličinu photo book-a, kao i opciju sa photo booth-om.

Nudimo i opciju ‘Best Moments videa’, a kako poručuju iz tima, sve to ne bi bilo moguće bez velike podrške njihovih prijatelja, suradnika i obitelji. Za sve dodatne informacije možete posjetiti njihovu stranicu ovdje.

 

Objava FOTO Velikogorička ekipa iz Record Teama Velika Gorica od sada je na novoj adresi! pojavila se prvi puta na V'Gradu.