Prijava

Vaša prijava

FOTO Turopoljski grunt Dianežević ovog vikenda središte druženja i edukacije članica Udruge Mreža žena

['turopoljski grunt dianežević', 'Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena']

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena ove subote organizirala je druženje na Turopoljskom gruntu obitelji Dianežević gdje se okupilo oko 20 članica s ciljem upoznavanja, druženja te općenito razmjene iskustva u ženskom poslovnom svijetu.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena

Ugodno druženje upotpunilo je predstavljanje domaćih likera koje proizvodi članica i vlasnica grunta Snježana Dianežević, a uz to članice su imale priliku poslušati edukativno predavanje mag. ing. agr. Valentine Kuzmić koja je pričala o zdravoj hrani i važnosti lokalnih proizvoda, te o brizi o tlu i njegovoj zaštiti.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena

Petra Ćorluka, jedna od članica udruge, kazala je kako je sretna što može biti članica Mreže jer je ljubitelj ovakvih druženja, te prije svega, ove vrste umrežavanja.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena

-Zahvaljujući ovakvim druženjima već sam uspjela ostvariti određene konekcije, a druženjem kao što je ovo na Turopoljskom gruntu Dianežević, upoznajem nove ljude i žene koje se u ovakvoj ugodnoj atmosferi opuste, a saznaš brojne nove stvari i dogovoriš nove suradnje, govori Ćorluka dodajući kako je ovakvo umrežavanje odličan tip druženja.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena

Ivana Radić predsjednica je Udruge Međunarodne mreže poslovnih žena koja je osnovana 2017. godine s ciljem žena poduzetnica, dodajući kako je ovaj vid druženja odličan za sve one žene koje žele prezentirati svoje poduzetništvo, povećati vidljivost ili doći do drugih udruga i poduzetništva s kojima je moguće ostvariti suradnju.

Udruga Međunarodna mreža poslovnih žena

-Ovdje smo kod naše Snježane koja je naša članica već dvije godine, a ovaj grunt ćemo sigurno koristiti i dalje za ovakva druženja jer je predivno mjesto na kojem se mogu, u raznim prigodama, okupiti brojne skupine, govori nam predsjednica udruge.

Objava FOTO Turopoljski grunt Dianežević ovog vikenda središte druženja i edukacije članica Udruge Mreža žena pojavila se prvi puta na V'Gradu.