Prijava

Vaša prijava

Vatrogasci DVD-a Mraclin održali izvještajnu skupštinu i najavili proslavu 135. rođendana Društva

['dvd mraclin', 'mraclin', 'vatrogasci']

U subotu, 4. veljače, u Vatrogasnom domu “Ivan Galeković – Gale” članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Mraclin održali su redovnu 135. izvještajnu skupštinu. Sjednica je bila zatvorenog karaktera, samo za članove Društva, jer će se 135. godišnjica dobrovoljnih vatrogasaca iz Mraclina svečano proslaviti u lipnju ove godine.

Predsjednik Božidar Galeković, tajnik Jurica Kodrnja, zapovjednik Zlatko Matanović te blagajnik Slaven Galeković nazočne članove upoznali su s aktivnostima Društva prethodne godine, kao i o planovima za ovu godinu. Uz operativne aktivnosti jedna od bitnijih stavki je povlačenje novaca, 238.000 kuna preko MUP-a iz EU fondova, kojim je kupljena vatrogasna oprema za operativnu spremu mraclinskih vatrogasaca.

DVD Mraclin

Sva izvješća jednoglasno su prihvaćena, a na kraju radnog dijela sjednice nazočnima se obratio predstavnik Vatrogasne zajednice Velike Gorice Nenad Lukić, koji je mraclinske vatrogasce pohvalio kao jedne od uzornijih u zajednici, te im zaželio i nadalje uspješan rad.

-Na kraju spomenimo da će DVD Mraclin svoju 135. godišnjicu svečano proslaviti 10. lipnja na nogometnom igralištu u Mraclinu, uz pučku veselicu prijateljskih vatrogasnih društava Grada, Županije i Hrvatske te mještane Mraclina, poručuju vatrogasci putem svojih društvenih mreža.

Objava Vatrogasci DVD-a Mraclin održali izvještajnu skupštinu i najavili proslavu 135. rođendana Društva pojavila se prvi puta na V'Gradu.