Prijava

Vaša prijava

FOTO Zabrinjavajući prizori kod Buševca, gomila otpada “krasi” prirodu ispod nadvožnjaka

['divlji deponiji', 'otpad', 'smeće']

Jučer su na društvenim mrežama osvanule, u najmanju ruku, zabrinjavajuće fotografije na kojima se vidi kako je kod naših sugrađana odlaganje otpada u prirodu i dalje, nažalost, uobičajena praksa. Čitateljica iz Buševca poslala nam je fotografije gomile otpada koja je osvanula ispod nadvožnjaka u Buševcu.

Foto Jasmina Pal

Vidi se kako je ovdje riječ o gomilanju otpada kroz duži vremenski period jer je u pitanju krupni otpad, građevni otpad, dijelovi automobila te sve ono što je pojedincu, očigledno, bilo teško odvesti do prvog reciklažnog dvorišta, a fotografije koje gledate, samo su dio onoga što se ispod nadvožnjaka nalazi.

Foto Jasmina Pal

-Na tom dijelu postoji tabla na kojoj je vjerojatno natpis kako je odlaganje otpada u prirodu ovdje zabranjeno, no čini mi se da je trenutno okrenuta prema žbunju i livadi pa se ne vidi. Vjerojatno je na njoj pisalo “zabrana dovoženja otpada”, a izgleda kako je mještanima Buševca ipak lakše to sve baciti u prirodu, govori nam čitateljica koja se nada kako će otpad biti otklonjen što prije, ne bi li došlo do još većeg gomilanja.

Foto Jasmina Pal

Objava FOTO Zabrinjavajući prizori kod Buševca, gomila otpada “krasi” prirodu ispod nadvožnjaka pojavila se prvi puta na V'Gradu.