Prijava

Vaša prijava

FOTO “Izgubila je dosta krvi” Prometna nesreća kod Drnka, vozačica sletjela s prometnice u provaliju

['drnek', 'nesreća', 'promet', 'prometna nesreća']

Danas, malo prije podneva, dogodila se prometna nesreća na području Drnka. Kako nam javlja čitatelj, s prometnice u duboku provaliju sletjela je vozačica koja vozi automobil marke Astra, a već je poznato kako je ovaj dio prometnice, odnosno oštri zavoj, djelomično rizičan i nepregledan, stoga je svakako potrebno smanjiti brzinu i povećati oprez.

Čitatelj, koji se u trenutku nesreće našao na lokaciji, nam govori da se unesrećena vozačica automobilom zadržala u kanalu, zaustavivši automobil u vodi. Prema njegovim riječima, nije se jako ozlijedila, no uslijed razbijanja stakala na automobilom ozbiljno se porezala.

Foto: Čitatelj

-Stali smo kada smo vidjeli automobil u vodi i odmah smo, zajedno s drugim prolaznicima, ženu izvukli iz automobila i uvjerili se da je u redu. Odmah smo joj zavojima zamotali ruku, ali izgubila je dosta krvi, govori nam čitatelj. Na teren izlaze hitna i policija kako bi se uvjerili da je vozačica u redu.

Foto: Čitatelj

Objava FOTO “Izgubila je dosta krvi” Prometna nesreća kod Drnka, vozačica sletjela s prometnice u provaliju pojavila se prvi puta na V'Gradu.