Prijava

Vaša prijava

Budimir pokazao ogromno srce pomažući starijoj ženi oboljeloj od raka

['ante budimir', 'nogomet', 'osasuna', 'pomoć', 'prijevoz', 'španjolska', 'žena']

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Budimir nedavno je pomogao starijoj ženi oboljeloj od raka dojke da stigne na vrijeme u bolnicu na sjeveru Španjolske. Ovaj čin dobročinstva potaknuo je kćer te žene da preko društvenih mreža zahvali klubu Osasuna na tome što dovodi u klub “dobre ljude, a ne zvijezde”.

Mari Carmen Sierra Castillo, 78-godišnjakinja rodom iz Carcastilla, mjesta na sjeveru Španjolske, već 32 godine se bori s rakom dojke, a redovito odlazi na liječenje u bolnicu u gradu Pamploni, udaljenom 70 kilometara od njezinog doma. Međutim, kada je jednog dana taksi kojim se koristi nije došao po nju, Mari Carmen se našla u nevolji jer nije imala drugog načina prijevoza. Tada je naišao Ante Budimir, koji se ponudio da je odveze u bolnicu svojim automobilom.

Tijekom vožnje, Budimir i Mari Carmen su se ugodno razgovarali o mnogim temama, uključujući i njezinu privrženost klubu Osasuna. Kada se Mari Carmen vratila kući, ispričala je ovu anegdotu svojoj kćeri, Myriam, koja je odlučila podijeliti priču preko društvenih mreža. U svojoj objavi na Instagramu, Myriam je zahvalila Budimiru i Osasuni na ovom gesti dobrote i istaknula da je to primjer kako klub dovodi dobre ljude, a ne samo zvijezde.

Myriam je također objavila crteže koje je sama izradila kako bi zahvalila svima koji brinu o njezinoj majci. Na jednom od crteža se nalazi i njezin otac, koji je nekada ujutro čitao novine prateći rezultate Osasune. Na taj način je Myriam htjela istaknuti koliko je njezina obitelj vezana uz ovaj klub.

Budimir je ranije slao poruke ohrabrenja hrvatskim navijačima koji boluju od leukemije, pa nije iznenađenje da je priskočio u pomoć Mari Carmen. Ova priča još jednom je pokazala koliko je bitno biti dobar prema drugima i kako mali činovi dobrote mogu učiniti veliku razliku u nečijem životu.

 

Objava Budimir pokazao ogromno srce pomažući starijoj ženi oboljeloj od raka pojavila se prvi puta na V'Gradu.