Prijava

Vaša prijava

Destilerija Brigljević, KUD Čiče i OPG Robić iz Buševca dobitnici su vrijedne nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske

['buševec', 'čiće', 'nagrada', 'Suncokret ruralnog turizma Hrvatske', 'zagrebačka županija']

Sinoć je u Opatiji održana dodjela nagrada Suncokret ruralnog turizma Hrvatske / Sunflower Award koju dodjeljuje Zagrebačka županija. U velikoj konkurenciji od čak 160 prijavljenih projekata u osam raznih kategorija, odabrano je sedam pobjednika, od kojih je troje Velikogoričana!

Zlatna povelja u kategoriji “Craft turizam” uručena je našim Velikogoričanima iz Destilerije Brigljević, bronačnu povelju u kategoriji „Ruralno turistički projekti“ osvojio je KUD Čiče Novo Čiče dok je posebno priznanje za njegovanje tradicije u proizvodnji kukuruznog kruha i medenjaka u kategoriji “Tradicijska (ruralna) gastronomija” uručena OPG-u Robić iz Buševca!

Foto: I. Alilović

Cilj ove dodjele prestižnih nagrada, koja se održava već po deseti put,UD je pokazati intenzivniju i inovativniju suradnju između proizvođača i onih koji nude gotove proizvode gostima, ali i promicati najznačajnije projekte, proizvođače, događaje i zanimljivosti, dok se istovremeno promiče izvornost i vodi računa o održivosti i stvaranju novih proizvoda ruralnoga turizma.

Objava Destilerija Brigljević, KUD Čiče i OPG Robić iz Buševca dobitnici su vrijedne nagrade Suncokret ruralnog turizma Hrvatske pojavila se prvi puta na V'Gradu.