Prijava

Vaša prijava

VIDEO Poslušajte novi singl velikogoričkog benda Ivo Horvat “Budiš me”

['glazba', 'ivo horvat', 'novi spot', 'pjesma']

Novi singl „Budiš me“, u izvedbi Benda Ivo Horvat, čiji su članovi Velikogoričanima dobro poznati iz Benda Retrodukcija, izdan je prošlog tjedna, a ovo je već peti izdani singl, od kojih su se prethodna četiri- „Novo lice“, „Zaboravi na sve“, „Sami“ i „Nema vremena“, uspješno zavrtjela na radio postajama diljem Hrvatske.

Kako navode iz benda, nije u pitanju utjecaj Valentinova, no prevladavaju snažne emocije. U pjesmi “Budiš me“ suočili su ljubav i smrt, ostavljajući vjeru i nadu u prostor kojeg nije moguće dokučiti niti razumjeti u našem vremenu. Dodaju da možda zvuči filozofski, ali ljubavi i smrt su vječna pitanja koja su zaokupljala najveće umove i neiscrpna su tema mnogih razgovora, knjiga, filmova i naravno pjesama.

Foto Ljubo Zdjelarević

-Pjesma je nastala u dahu i za dva dana je bila spremna za početak snimanja. Budiš me je snimljena sa atmosferičnim zvukovima koji naglašavaju širinu prostora i prozračni ambijent u kojem prevladavaju klavirske melodije, navodi jedan od članova benda, Ante Vidović.

Foto Ljubo Zdjelarević

Uz odličnu pjesmu, redatelj Ljubo Zdjelarević pobrinuo se za odličan glazbeni spot, a lokacija snimanja singla bio je studio AbuDublin U Velikoj Gorici.

Autori pjesme su braća Ivan i Ante Vidović, a na pjesmi se pridružio Zlatan Došlić koji je odsvirao sve klavirske dionice i na prvu osjetio pjesmu i dao svoj značajan doprinos.

Foto Ljubo Zdjelarević

Podsjetimo, dosadašnji singlovi „Zaboravi na sve“ u kojoj bend pjeva o zrelom odnosu žene i muškarca i „Nema vremena“ u kojem pjevaju o osjećaju u kojem smo, kako su opisali „opijeni i uznemireni u isto vrijeme“ su postigli odličan uspjeh u radijskom prostoru, a spotovi su bili pravi mini filmovi s brojnim zanimljivim likovima i pričom koja na kraju ima preokret.

Svakako pogledate glazbeni spot i poslušate novu pjesmu benda Ivo Horvat – Budiš me:

 

Objava VIDEO Poslušajte novi singl velikogoričkog benda Ivo Horvat “Budiš me” pojavila se prvi puta na V'Gradu.