Prijava

Vaša prijava

VIDEO Iz školskog dvorišta u Lukavcu usred noći iščupao cvijeće kojeg su djeca zasadila

['cvijeće', 'Krađa', 'lukavec', 'škola']

Mještani Lukavca sinoć su putem svojih društvenih mreža objavili video snimku koja je u najmanju ruku razočaravajuća. Naime, nepoznati počinitelj prišao je školskom dvorištu te počupao cvijeće koje je zasađeno u teglama ispred škole, a onda se udaljio u nepoznato. Razlog ovakvom ponašanju nije poznat, a još je manje je razumljiv.

Lijepo je imati cvijeće u dvorištu, a još je ljepše kada to netko posadi u našoj školi i brine se o cvijeću da nam školsko dvorište bude ljepše. Jako je ružno počupati cvijeće i uništiti nečiji trud. Samo se nadamo da cvijeće nije bačeno već da ga je sretni otuđitelj posadio u svoj vrčar i da mu krasi dvorište, poručuje Lukavac.hr putem svojih društvenih mreža.

Kako dodaju, nakon što je lopov ‘maznuo’ ono što nije njegovo te ono na čemu su djeca vrijedno radila, novo cvijeće će ponovno zasaditi, a neka ovakva snimka bude primjer svima kako se ne ponašati.

 

Objava VIDEO Iz školskog dvorišta u Lukavcu usred noći iščupao cvijeće kojeg su djeca zasadila pojavila se prvi puta na V'Gradu.