Prijava

Vaša prijava

“Igraj tenis!” U organizaciji HTS-a i TK iTeam VG djeci osigurano 15 sati besplatnog tenisa

['besplatni sati tenisa', 'tenis']

Bavljenje tenisom iznimno je dobro za djecu, budući da je sport važan čimbenik u očuvanju zdravlja i prevenciji raznih bolesti. Tenis kao sport ima i veliki odgojni potencijal, a redovito treniranje i vježbanje potiče djecu na usvajanje zdravog stila života i razvijanje radnih navika. S obzirom na brojne pozitivne aspekte sporta, zabrinjavajuće su procjene iz proteklih godina o visokom postotku djece koja nisu uključena ni u jedan oblik tjelesne aktivnosti.

ITF “Play & Stay” kampanja usmjerena je na “serviranje, trčanje i brojanje”, a početnici igraju na poene od prvog sata. Kampanja je podržana od strane top ITF zemalja, proizvođača teniske opreme i vodećih teniskih organizacija.

Cilj je zadržati što više tenisača početnika u sportu nastojeći da prvo iskustvo bude pozitivno i ugodno. Treninge organiziramo kroz zabavu, stvaramo ugodnu atmosferu koja je jako važna za početak bavljenja tenisom. Učenje tehnike je, naravno, i dalje važna stavka u tenisu. Treneri pažnju igrača usredotočuju na igru, a zatim pružaju potrebne relevantne tehničke i taktičke upute (servis, trčanje, brojanje) kao pomoć kako bi igrači bili što uspješniji. Već na prvom satu sve aktivnosti na igralištu su aktivne i zabavne. Važno je naglasiti da igrači već na prvom treningu stjeću osjećaj da je igrati tenis, servirati, trčati i brojati nešto vrlo lijepo, kažu nam iz kluba.

Program će se održavati cijeli travanj, djeca će kroz 15 sati besplatnih treninga na korištenje dobiti svu potrebnu opremu, dovoljno vremena da se upoznaju s ovim sportom za cijeli život i mogućnost upisa u školu tenisa TK iTeam Velika Gorica.

Sve informacije o programu možete saznati na 0913344031 (trener Miha), posjetiti na na facebooku TK iTeam VG, javiti se na email: tk.iteam.vg@gmail.com ili nas posjetiti na adresi Stjepana Tomaševića 17C (teniski tereni u Cvjetnom naselju).

Objava “Igraj tenis!” U organizaciji HTS-a i TK iTeam VG djeci osigurano 15 sati besplatnog tenisa pojavila se prvi puta na V'Gradu.