Prijava

Vaša prijava

Ivan Vranešić i Stjepan Skrbin najbolji na strukovnom međužupanijskom natjecanju

['natjecanje', 'Srednja strukovna škola Velika Gorica', 'strukovna škola']

26. Međužupanijsko natjecanje instalatera kućnih instalacija i instalatera grijanja i klimatizacije, koje se po prvi put u povijesti ovog natjecanja, 9. ožujka, organiziralo u velikogoričkoj Strukovnoj školi, ugostilo je osam ekipa po dvoje učenika drugog ili trećeg razreda iz srednjih strukovnih, obrtničkih ili industrijskih škola iz Labina, Slunja, Siska, Jastrebarskog, Zagreba i Velike Gorice, odnosno četiri županije i Grada Zagreba. No u brojnoj i jakoj konkurenciji, kao najbolji pokazali su se upravo naši Velikogoričani koji su ‘odnijeli’ ekipno prvo mjesto.

Foto: Srednja strukovna škola Velika Gorica

Dobar glas naše škole pronijeli su Ivan Vranešić i Stjepan Skrbin, učenici 2.c razreda, koji su osvojili ekipno prvo mjesto na 26. Međužupanijskom natjecanju instalatera kućnih instalacija i instalatera grijanja i klimatizacije. Ponosni mentor učenicima bio je strukovni učitelj, Tomislav Cerovski, navode iz Srednje strukovne škole Velika Gorica.

Prosudbeno povjerenstvo činili su Zoran Lovrić, dipl. ing. strojarstva IWE/EWE, nastavnik-mentor, a ujedno i voditelj cijele organizacije i provedbe natjecanja, Zoran Pandžić, dipl. ing. strojarstva, nastavnik Srednje škole Dugo Selo, Davor Druzijanic, predstavnik obrtnika turopoljskoga kraja, a najboljim natjecateljima uručene su i vrijedne nagrade.

Foto: Srednja strukovna škola Velika Gorica

Ovakva natjecanja, ne samo da doprinose pokazivanju i produbljivanju strukovnog znanja, nego omogućuju učenicima druženje i prijateljstva s učenicima drugih škola. A to je hvale vrijedno. Nadamo se da će ovo natjecanje ostati u lijepom sjećanju svim sudionicima i da se iduće godine opet vidimo, poručuju iz škole, a mi svima čestitamo na sudjelovanju te, prije svega, odličnim rezultatima! Više informacija, kao i više fotografija, s natjecanja možete pronaći ovdje.

Objava Ivan Vranešić i Stjepan Skrbin najbolji na strukovnom međužupanijskom natjecanju pojavila se prvi puta na V'Gradu.