Prijava

Vaša prijava

Sretan 44. rođendan Dječjem vrtiću Ciciban!

['djeca', 'DV Ciciban', 'rođendan', 'rođendan dv cicban', 'vrtić']

Dječji vrtić Ciciban proslavio je svoj 44.. rođendan u sklopu kojeg su organizirane brojne aktivnosti i program na otvorenom u kojem su djeca iz vrtića vidno uživala! Uz brojne ravnateljice i djelatnice vrtića iz Velike Gorice, rođendanu su se pridružili Neven Topolnjak, pročelnik za predškolski odgoj, školstvo i sport te  Arijana Mataga Tintor, savjetnica za predškolski odgoj, djecu i mlade koja je vrtiću uputila lijepu čestitku.

DV Ciciban

Drage moje Cicibanke i Cicibanci, najsretniji rođendan vam želim povoodm prvog dana proljeća te da rastete u sreći, ljubavi i zadovoljstvu, poželjela je djeci i djelatnicima vrtića Mataga Tintor.

DV Ciciban

Ravnateljica vrtića Dječjeg vrtića Ciciban Tatjana Karlović Oslaković kazala je kako se od samih početaka postojanja vrtića njeguje poseban pristup radu s djecom, ali kako se tijekom dugog niza godina otkako postoji vrtić promijenio pristup odgoju i obrazovanju te djeci koja sve više uživaju u suvremenom pristupu.

DV Ciciban

Artići su predstavili svoju skulpturu “Izvrnuto – obrnuto”

Brojne aktivnosti popratile su rođendan, od pjevanja pjesmica od strane Dramsko- scenske skupine pa sve to predstave koju su izveli mali “Artići”. Na kraju je održana i prezentacija skulptura “Izvrnuto – obrnuto”, koju su su napravili također “Artići” iz umjetničkog-posebnog programa. Ovom prigodom ravnateljica vrtića kazala nam je kako je nakon pandemije ovakvo druženje posebno oduševilo mališane koji su sudjelovali u raznim aktivnostima i igrama.

DV Ciciban

Rođendan se nastavlja uz sadnju cvijeća i radionice

U goste su nam došli i roditelji, ali i prijašnji polaznici vrtića koji su nam svirali pjesme. Tijekom današnjeg dana nastavljaju se aktivnosti u vidu radionica i sadnje cvijeća. Povodom našeg rođendana još jednom želimo poslati poruku da svi trebaju i moraju biti sretni i zadovoljni, govori nam ravnateljica dodajući još jednom poruku koju su djeca poslala i sinoć tijekom puštanja lampiona želja, a to je “Neka svud ljubav sja”.

DV Ciciban

Objava Sretan 44. rođendan Dječjem vrtiću Ciciban! pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Javni poziv za pomoćnika/icu u nastavi