Prijava

Vaša prijava

Predavanje “Iz prve ruke”: Znanost i visoko školstvo u turizmu

['Ekonomski fakultet', 'Gorički klub mladih', 'Ingeborg Matečić', 'kulturni identiteti', 'kulturni turizam', 'Mayanska Riviera', 'predavanje', 'turizam', 'visoko školstvo', 'znanost']

Znanost i visoko školstvo u turizmu: Ingeborg Matečić otkriva tajne kulturnog turizma

Iduću srijedu, 29. ožujka, Gorički klub mladih (Trg Stjepana Radića 5., 2 kat) ugostit će zanimljivo predavanje “Iz prve ruke” o poslu u znanosti i visokom školstvu u području turizma. Predavačica, doc.dr.sc. Ingeborg Matečić, docentica na Katedri za turizam, Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, podijelit će svoje bogato iskustvo i znanje s prisutnima.

Dvostruka doktorica znanosti, Matečić posjeduje doktorate iz humanističkih znanosti i društvenih znanosti. Njezin drugi doktorat obuhvaća istraživanje koje je provela u Meksiku, blizu svjetski poznatih turističkih destinacija Mayanske Riviere, Cancuna i Tuluma. Ingeborg se usredotočuje na istraživanje kulturnih identiteta i turizma, sjecište dviju disciplina.

Tijekom predavanja, Matečić će govoriti o svom dugogodišnjem iskustvu rada na Ekonomskom fakultetu te o istraživanjima u području kulturnog turizma. Osvrnut će se i na predrasude koje se vežu uz turizam u znanosti. Također, objasnit će zašto je zanimljivo studirati turizam na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu i predstaviti najnovija istraživanja u području kreiranja kulturno turističkog doživljaja.

Predavanje “Iz prve ruke” održat će se 29. ožujka u 19 sati u Goričkom klubu mladih. Prijave nisu potrebne, a svi zainteresirani su dobrodošli da prisustvuju događaju, upoznaju se s tajnama znanosti i visokog školstva u turizmu te čuju zanimljive priče iz Ingeborginog istraživačkog rada.

Voditeljica Goričkog kluba mladih, Sara Kajgana Raga, poziva sve zainteresirane da se pridruže ovom događaju i otkriju zanimljivosti o turizmu, znanosti i visokom školstvu. Vidimo se u srijedu, 29. ožujka, u 19 sati!

Objava Predavanje “Iz prve ruke”: Znanost i visoko školstvo u turizmu pojavila se prvi puta na V'Gradu.