Prijava

Vaša prijava

VIDEO Srebrni odbojkaši sinoć stigli u Kravarsko, mještani ih dočekali uz veliko oduševljenje!

['državno prvenstvo', 'Kravarsko', 'odbojka', 'odbojkaški klub karavarko', 'oš slvka kolara', 'sport']

Ovog vikenda, od 22. do 26. ožujka, u Poreču se održalo Državno prvenstvo školskih sportskih društava Republike Hrvatske u odbojci za osnovne i srednje škole. Natjecanje je ponovno okupilo velik broj mladih odbojkaša, a među najboljim osnovnoškolcima, s osvojenim srebrom, bili su naši dječaci iz Osnovne škole Slavka Kolara te bronačne djevojčice iz Osnovne škole Jurja Hadbelića.

Učenici sedmih i osmih razreda Osnovne škole Slavka Kolara uspješno su se plasirali na državno natjecanje na kojem im je, nakon poraza od OŠ Marina Držića iz Zagreba, za dlaku izmaklo zlato.

Mlade i uspješne odbojkaše predvodili su profesori Leon Levar i Matija Ribić, a s ogromnim oduševljenjem kravarske odbojkaše sinoć, u 19 sati, ispred škole dočekali su i mještani!

Veliki doček te ponosna lica roditelja, obitelji i mladih odbojkaša možete pogledati u videu čiji autor je Danijel Petrac.

 

 

Objava VIDEO Srebrni odbojkaši sinoć stigli u Kravarsko, mještani ih dočekali uz veliko oduševljenje! pojavila se prvi puta na V'Gradu.