Prijava

Vaša prijava

Pinkyjevci briljirali na međunarudnom judo turniru “Sakura kup 2023”

['judo', 'judo klub pinky', 'sport']

U subotu, 25. ožujka Judo klub „Pinky” Velika Gorica sudjelovao je na jakom međunarudnom judo turniru “Sakura kup 2023” u Svetoj Nedelji, gdje su se, u velikoj konkurenciji od ukupno 660 natjecatelja iz 50 klubova iz cijele Hrvatske, Slovenije, Grčke te BiH, natjecali sa svojih 23 judaša.

Nakon ostvarenih odličnih rezultata zlato su osvojili Jakov Grčić i Mateo Tomašić, dok su Tin Kovačić, Jan Šipušić i Adrian Hren osvojili visoko drugo mjesto. S natjecanja bronačni su se vratili Katja Mušinović, Lana Marušić, Nika Martinović, Marin Stilinović te Vid Baklaić.

Na korak do medalje ostali su Tin Stepanić, Damjan Radmanić i Andrija Grčić, dok je ostalima. U ekipnom poretku naši dječaci do 12 godina zauzeli su treće mjesto ekipno, dok se ekipa mlađih kadeta popela stepenicu više, te ekipno osvojila drugo mjesto, poručuju iz kluba.

Već sljedeći vikend održavaju se dva Prvenstva Hrvatske u uzrastima dječaka i djevojčica do 14 godina, te juniorima i juniorkama na kojem se sudjelovati i naši gorički Pinkijevci! Čestitke i sretno dalje.

Objava Pinkyjevci briljirali na međunarudnom judo turniru “Sakura kup 2023” pojavila se prvi puta na V'Gradu.