Prijava

Vaša prijava

Oglasila se policija o požaru u Mraclinu, usred eksplozije teško ozlijeđen 51-godišnjak

['mraclin', 'nesreća', 'požar']

Jutros smo vas obavijestili o velikom požaru u pogonu u Mraclinu kojeg je tijekom noći, sve do jutra, gasilo oko stotinjak vatrogasaca. Uz vatrogasce i  djelatnike hitne pomoći na mjesto nesreće je žurno izašla i policija koja je obavijestila o prvim procjenama nastale štete:

– Danas, 1. travnja oko ponoći u na području Mraclina u Ulici Braće Radić iz zasada neutvrđenog razloga izbio je požar u proizvodnom pogonu drvene industrije uslijed kojeg je došlo do eksplozije i ozljeđivanja 51-godišnjeg zaposlenika. Požar su ugasili vatrogasci, dok je liječnička pomoć ozlijeđenom zaposleniku pružena u Klinici za traumatologije gdje je utvrđeno da je teško ozlijeđen. Očevid će se obaviti danas, navode iz PU zagrebačke.

Gradonačelnik Krešimir Ačkar također je jutros poručio kako se iščekuju konačne informacije o stanju ozlijeđene osobe te kako je nastala velika materijalna šteta.

– Mislim da je ovo najveći požar na području našeg grada koji je do sada zabilježen. Vatrogasci su od sinoć tamo te još uvijek gase požar. Svi smo uz obitelj Galeković kao i uz stradalog djelatnika i nadamo se da će sve na kraju ipak biti u redu, poručuje gradonačelnik.

Više informacija uskoro.

Objava Oglasila se policija o požaru u Mraclinu, usred eksplozije teško ozlijeđen 51-godišnjak pojavila se prvi puta na V'Gradu.