Prijava

Vaša prijava

Obnova prometnica ne staje, mještani Kozjače i Gornje Lomnice zadovoljni novim asfaltiranjem

['ceste', 'Prometnice']

Asfaltiranje na području okolice Velike Gorice nastavlja se u punom intezitetu. Gradonačelnik Krešimir Ačkar jutros je obišao radove na obnovljenim prometnicama u Gornjoj Lomnici gdje je asfaltirana Ulica Petra Preradovića u dužini od 360 metara te širini od 4,50 metara.

– U današnjem obilasku obišli smo prometnice čija obnova je u vrijednosti većoj od 170 tisuća eura. Asfaltirano je više od 2,2 kilometra, a ono što ponavljam iznova jest da obnova ne staje te da i dalje slušamo potrebe naših mještana, ali i svakog pojedinog mjesnog odbora, poručuje gradonačelnik Ačkar.

Dragan Perić, predsjednik Mjesnog odbora Gornja Lomnica kazao je kako je zadovoljan radovima na prometnici koja je asfaltirana prije od prilike tjedan dana. Uz to, ukazao je na zadovoljstvo mještana te dodao kako je naselje dobilo jednu novu dimenziju, a posebice tijekom prethodne dvije godine kada se realiziraju brojni kvalitetni projekti- čisti se kanal Stara Lomnica, izrađuej se šetnica u dužini od jednog kilometra, postavlja se park te mnogo toga još. Vrijednost radova je malo veća od 47 tisuća eura.

Pitali smo mještana koliko je zadovoljan radovima u mjestu u kojem živi pa nam je otkrio kako ovakvi radovi mnogo znače za mještane, no kako prostora za boljitak uvijek ima.

Obilazak radova nastavljen je u Kozjači gdje je novi asfalt postavljen u Školskoj cesti i Ulici Jerlekovići. Jerlekovićeva ulica dobila je asfalt u dužini od oko jednog kilometra i širini od 2,5 metra, dok je vrijednost radova malo veća od 55 tisuća eura.

Školska ulica asfaltirana je u duljini od 900 metara i širini od 4 metra, a vrijednost radova na toj prometnici je oko 66 tisuća eura. Radovima je, uz gradonačelnika, zadovoljan i predsjednik Mjesnog odbora Kozjača Damir Pukšić koji je Gradu zahvalio na ostvarenoj odličnoj suradnji.

– Ova prometnica nam mnogo znači zbog blizine društvenog sadržaja što će mještanima uvelike olakšati povezanost s ostatkom mjesta, društvenim domom i trgovinom, govori nam Pukšić.

Gradonačelnik Ačkar završno je poručio kako je u ovoj godini asfaltirano oko 13 kilometara prometnica, a kako se radovi nastavljaju jednakim intezitetom.

 

Objava Obnova prometnica ne staje, mještani Kozjače i Gornje Lomnice zadovoljni novim asfaltiranjem pojavila se prvi puta na V'Gradu.