Prijava

Vaša prijava

Geek Club vas poziva na prvi FIFA obiteljski turnir! Dobro se zabavite i osvojite odlične nagrade

['fifa turnir', 'fifa turnir u vleikoj gorici', 'mjesec mladih i obitelji', 'obiteljski turnir u nogometu']

Počeo nam je svibanj, a po prvi put ikada svibanj u našem gradu ujedno postaje “Mjeseca mladih i obitelji“. S današnjim danom te otvaranjem VG Brass festivala počinje bogat program koji će u Velikoj Gorici trajati sve do kraja mjeseca.

Uz festival glazbe očekuje nas i koncert grupe Zabranjeno pušenje, VG Fest i mnogo toga još, no ono što možda posebno veseli naše najmlađe sugrađane je FIFA obiteljski turnir kojeg u suradnji s GEEK Clubom organizira Turistička zajednica grada Velike Gorice.

Na zabavnom turniru moći ćete sudjelovati u nedjelju, 14. svibnja s početkom u 14 sati, a održat će se u Parku Plemenite općine turopoljske, pored Muzeja Turopolja. Osim odlične zabave, u pripremi su i bogate nagrade, koje ćemo vam otkriti tek za par dana!

Prijaviti sebe i mališane možete putem obrasca, sve do nedjelje, 14. svibnja, a check in za turnir obavlja se na dan turnira, najkasnije do 13 sati, kada će biti objavljen sustav i ždrijeb natjecanja.

Inače, Geek Club, kao jedan od glavnih organizatora turnira, je fiktivni klub koji postoji od 2021. godine, a kako nam govore osnivači kluba, nastao je potpuno spontano.

Počeli smo s naše kostime super heroja oblačiti i i razveseljavati klince, a onda smo se pretvorili u udruženje grupice kreativnih ljudi koji vole što rade, govore nam iz kluba te dodaju kako trenutno obavljaju razne poslove, od marketinga pa sve do humanitarnih događanja i animiranja djece.

Iako članovima Geek Cluba ovo nije prvo sudjelovanje u događajima koji se odvijaju na području Velike Gorice, pitali smo ih kako se razvila ideja za pokretanjem prvog FIFA turnira u Velikoj Gorici:

Ideja za turnirom došle je od toga što smo odlučili spojiti ono što jako volimo, a to je gejmanje i uveseljavanje djece. Uz to želimo postići da se svi članovi obitelji mogu zabaviti sa svojom djecom, ali i proživjeti igrice kao sport, govori nam Maximilian Bindernagel te dodaje kako on i njegov kolega Iven Mastin gaje posebnu ljubav prema svojem gradu što je ujedno glavna misao vodilja pri organizaciji ovakvih događanja koji za cilj imaju zabaviti i nasmijati sugrađane.

Objava Geek Club vas poziva na prvi FIFA obiteljski turnir! Dobro se zabavite i osvojite odlične nagrade pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Klokan bez granica

Vatrogasna vježba Donjeg Turopolja