Prijava

Vaša prijava

Helena iz zrakoplovne škole osvojila zlatnu medalja na WorldSkills-u, a odlični su i gorički strukovnjaci!

['natjecanje', 'Srednja strukovna škola Velika Gorica', 'učenici', 'zrakoplovna škoal velika gorica', 'zrakoplovna tehnička škola', 'Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina Velika Gorica']

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih od 10. do 12. svibnja 2023. godine na Zagrebačkome velesajmu organizirala je Državno natjecanje učenika strukovnih škola – WorldSkills Croatia 2023., najveći događaj u obrazovanju u Republici Hrvatskoj i najveće natjecanje u ovomu dijelu Europe.

Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina Velika Gorica

Više od 400 najboljih učenika strukovnih škola, uz podršku njihovih nastavnika, natjecalo se u više od 40 strukovnih disciplina koje obuhvaćaju atraktivan spektar od tradicionalnih struka do suvremenih disciplina ili interdisciplinarnih područja, a Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina Velika Gorica plasirala se na državno natjecanje.

Zrakoplovna tehnička škola Rudolfa Perešina Velika Gorica

– Naša škola je bila  škola domaćin za disciplini Prometna tehnologija i logistika. Na državno natjecanje plasirala se učenica 4.ZP razreda, Helena Parabić, koja je u disciplini Prometna tehnologija i logistika osvojila prvo mjesto i zlatnu medalju. Mentorica Heleni bila je Karmela Boc, dipl. ing. ,nastavnica grupe strukovnih predmeta, objavljuju iz škole putem svojih stranica.

Inače, ovog vikenda na zahtjevnom natjecanju bila je i Strukovna škola Velika Gorica gdje su učenici osvojili četvrto mjesto na Državnom natjecanju instalatera kućnih instalacija.

U konkurenciji 101 106 učenika strukovnih škola četvrto mjesto osvojili su Stjepan Skrbin i Ivan Vranešić, uz svoje mentore Zorana Lovrića i Tomislava Cerovskog.

Srednja strukovna škola Velika Gorica

-Velika zahvala i sponzoru Daikin te voditelju praktične nastave, Mladenu Zrnu, koji je cijelo vrijeme bio podrška učenicima i mentorima, poručuju iz škole.

Srednja strukovna škola Velika Gorica

Objava Helena iz zrakoplovne škole osvojila zlatnu medalja na WorldSkills-u, a odlični su i gorički strukovnjaci! pojavila se prvi puta na V'Gradu.