Prijava

Vaša prijava

FOTO Punih 18 godina jezero na Tuđmancu krasi park, za još ljepši okoliš pristiže 50-ak novih biljaka

['park dr. franje tuđmana', 'tuđmanac', 'VG Komunalac']

Početkom svibnja, davne 2005. godine počela je izgradnja umjetnog jezera u parku dr. Franje Tuđmana koje je danas jedno od prepoznatljivih simbola našeg grada.

VG Komunalac

Svake godine, dolaskom proljeća djelatnici VG Komunalca vode računa o održavanju jezera u centru Velike Gorice tako što mijenjaju vode, čiste površinu jezera i uređuju zelenilo oko samog jezera. Danas, punih 18 godina otkako se nalazi na toj lokaciji, počela je nova “runda” uređenja biljaka te postavljanja brojnih sadnica kako bi boravak u parku bio još ugodniji i još ljepši.

VG Komunalac

Kako bi, nadamo se uskoro, sunčane šetnje parkom dr. Franje Tuđmana, bile što ugodnije i ljepše, zaslužna je naša vrijedna ekipa. Danas je posađeno 41 komad vodenog bilja u jezeru i 6 komada ukrasnih grmova u blizini, poručuju iz VG Komunalca. Ne preostaje nam ništa drugo no, dolaskom vedrijih dana, prošetati pored jezera i uvjeriti se u predivnu prirodu u samom urbanom centru našeg grada.

VG Komunalac

 

Objava FOTO Punih 18 godina jezero na Tuđmancu krasi park, za još ljepši okoliš pristiže 50-ak novih biljaka pojavila se prvi puta na V'Gradu.