Prijava

Vaša prijava

Prvi “Mini gastro u Šćitarjevu” uz bogat program ima i humanitarni karakter

[]

Pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Velika Gorica Društvo žena Ščitarjevo organizira prvi “Mini gastro u Šćitarjevu” koji će se održati 30. svibnja kod kod vatrogasnog doma u Obrezini s početkom u 11 sati.

Uz glavni dio natjecanja u pripremanju najbolje kotlovine, na koji se odazvao velik broj prijavljenih ekipa, njih čak 22, očekuje vas bogat zabavnI program uz glazbenu grupu Sjaj te nastup članica Plesnog kluba Barbara i Cheerleading kluba Vegasice.

Ukusnu domaću kotlovinu pripremat će vam Društvo žena Buševec, Društvo žena Peščenica, Udruga žena Kravarsko, Udruga Uzorna seoska žena, Udruga vinara i vinogradara, DVD-i Šćitarjevo, Kosnica i Rajić, NK Mladost Obrezina, “PTSP Strmec Bukevski”,  Ranč Posavina, HDZ Šćitarjevo, Zlatni kotel, OPG Polančec, OP Gjuretić, Udruga umirovljenika Kobilić, “Dva psa i kobasa”, “Inovatori Velika Kosnica”,KUD Šćitarjevo te L.D. “Šljuka Šćitarjevo.

Za one najmlađe bit će oslikavanja lica, a moći će sudjelovati i u radionici Arheološkog parka Andautonija. No ono po čemu je ovaj prvi “Mini Gastro u Šćitarjevu” poseban je po svojem humanitarnom karakteru.

Više od 20 prijavljenih ekipa za posjetitelje će pripremati najukusniju kotlovinu, a bit će ponešto i za slatkoljupce jer će vrijedne mještanke Šćitarjeva pripremiti ukusne kolače.

 

 

.

Objava Prvi “Mini gastro u Šćitarjevu” uz bogat program ima i humanitarni karakter pojavila se prvi puta na V'Gradu.


Državno Natjecanje iz geografije