Prijava

Vaša prijava

Nogometašice HNK Gorice ispisale povijest, velikogoričke seniorke su prvoligašice!

['hnk gorica']

Nogometašice HNK Gorica ostvarile su povijesni uspjeh plasmanom u najviši rang hrvatskog ženskog nogometa i jedini su ženski velikogorički klub u najvišem stupnju natjecanja.

Seniorke Gorice u uzvratnom susretu kvalifikacija za ulazak u 1. HNLŽ, koji je odigran na pomoćnom terenu Gradskog stadiona u Velikoj Gorici s minimalnih 1:0 svladale su ŽNK Međimurje Čakovec dok je prva utakmica u Čakovcu završila rezultatom 1:1.

Foto: HNK Gorica

-ŽNK Gorica Kömmerling je prije završnih kvalifikacijskih utakmica uvjerljivo osvojila titulu prvakinja u 2. HNLŽ Skupina A sa 13 pobjeda i tek jednim porazom. Ovim uspjehom velikogorički sport bogatiji je za još jednu prvoligašku ekipu i želimo im puno puno uspjeha sa najboljim hrvatskim nogometašicama u sezonama koje su pred njima. Čestitke igračicama, stručnom stožeru i klubu na postignutom uspjehu. Vi ste Ponos Grada, objavljeno je na stranici Zajednice športskih udruga grada Velike Gorice.

Objava Nogometašice HNK Gorice ispisale povijest, velikogoričke seniorke su prvoligašice! pojavila se prvi puta na V'Gradu.