Prijava

Vaša prijava

Umjetnička škola Franje Lučića poziva na “Koncert nadarenih učenika”

[]

U četvrtak, 1.lipnja dođite na “Koncert nadarenih učenika” kojeg organiziraju nastavnice Iva Šorša, prof. mentor te profesorica Tea Krčelić Rabadan iz Umjetničke škole Franje Lučića Velika Gorica.

S početkom u 18:30 sati koncert će održati u Dvorani Galženica, Trg Stjepana Radića 5, a na njemu će nastupiti učenici Glazbenog učilišta Elly Bašić i Glazbene škole Vatroslava Lisinskog iz Zagreba, Glazbene škole Ferdo Livadić iz Samobora, Glazbene škole Varaždin, Umjetničke škole Miroslav Magdalenić iz Čakovca te Umjetničke škole Franje Lučića.

Nastavnica Šorša ističe kako je rad s nadarenim učenicima poseban i nosi veliku odgovornost, ali i radost.

Cilj ovog projekta je dati tim učenicima priliku da dobiju svoj poseban dan i koncert te okupiti ih na jednome mjestu, na kojem će nam pružiti nezaboravno iskustvo muziciranja. Želja je pružiti im podršku i priznanje koje zaslužuju, te da im ovo okupljanje bude motivacija za daljnje uspjehe i rad. Voljela bih da postanu svjesni da se njihov talent, upornost i rad isplate te da je prepoznat od nas, njihovih mentora. To su djeca koja će zasigurno jednoga dana postati naše kolege na Akademijama u Hrvatskoj ili diljem svijeta. Glazbenici koji će zajedno dijeliti pozornice, snimati nosače zvuka, puniti  koncertne dvorane, biti vrsni muzičari, pedagozi i mislim da im treba omogućiti da se već od najranije dobi upoznaju, druže i predstave jedni drugima i široj publici. Također, ovaj koncert će biti i nama, njihovim profesorima, idealna prilika za razmjenu iskustava o radu s njima, možda i poticaj za neke daljnje suradnje i, nadam se početak nekih novih poznanstava i prijateljstava, govori Šorša.

Objava Umjetnička škola Franje Lučića poziva na “Koncert nadarenih učenika” pojavila se prvi puta na V'Gradu.