Prijava

Vaša prijava

Dječji vrtić Lojtrica iz Velike Mlake je drugi najljepši vrtić u Hrvatskoj, čestitamo!

['lojtrica']

Dječji vrtić Lojtrica iz Velike Mlake, zahvaljujući podršci i velikom angažmanu sugrađana, osvojio je visoko drugo mjesto u izboru Najljepši vrtić u Hrvatskoj koje je organizirano putem Facebook profila Gradonačelnik.hr. Podsjetimo, ovo nije prvi put da je naš vrtić osvojio laskavu titulu, a već po drugi put Lojtrica je jedan od najljepših vrtića u Hrvatskoj!

Naš velikogorički vrtić sakupio je više od tisuću lajkova, dok je Dječji vrtić Leptirić, koji je osvojio titulu najljepšeg vrtića u Hrvatskoj sakupio svega 200-ak lajkova više. Čestitamo svima, a ponajviše našem predivnom velikogoričkom vrtiću!

‘Srebro’ su, po kategorijama, osvojili DV Lojtrica iz Velike Gorice, DV Đakovo iz Grad Đakovo, Dječji vrtić Maslačak, Belišće iz Grad Belišće i Dječji vrtić Regoč Babina Greda, a ‘broncu’ DV Četiri rijeke iz Grad Karlovac, DV Bili cvitak iz Sinja, DV Tratinčica iz Grad Pleternica i DV Tratinčica iz Općina Brinje, objavljeno je sinoć na profilu Gradonačelnik.hr.

 

Objava Dječji vrtić Lojtrica iz Velike Mlake je drugi najljepši vrtić u Hrvatskoj, čestitamo! pojavila se prvi puta na V'Gradu.